JULEN 2023
Priser oppgitt er take away og innhouse
RIBBETALLERKEN Kr 285,- / 335,-
Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, potet og julesaus
JULETALLERKEN Kr 299,- / 325,-
Pinnekjøtt, ribbe, pølse, medisterkake, rødkål og rotmos
PINNEKJØTT Kr 345,- / 375,-
Pinnekjøtt, vossakorv, potet og rotmos
2 x gang servering + Kr 69,-
JULETAPAS (min 15 pers) Kr 525,- / 615-
Kald Tapas
-Tartelett med røkt andebryst og epler
-Rugbrød med pulled pinnekjøtt, tyttebær og einebær
-Laks 45C med saus vierge og syltet fennikel
-Crustini m/ost og fiken kompott
-Lefseruller m/kremost og Rakfisk
-Potetsalat med rørosrømme og sennep
-Syltetoast med rødbeter
Varm Tapas
-Epleglasert Ribbe m/ rosiner
-Albondigas med fikenjus og koriander
-Julekrydret Kyllinglår
-Medisterkaker fylt med svisker og epler
Dessert Tapas
-Multer og kremost tart
-Riskrem m/ kanel og sitron
-Krydderkokt Pære Triffle
DESSERT
Riskrem eller karamellpudding
Kr. 85,- pr. pers
KALD JULETALLERKEN Kr 325,- pr. pers
Reker, røkelaks, sitron bakt laks og rakfisk.
Sylte, juleskinke, roastbiff, lammerull og kald ribbe
Brød, lefser, flatbrød, eggerøre, smør, rømme og dressinger
RAKFISKANRETNING Kr 295,- / 345,-
Rakfisk, purre, egg, rømme, rødbeter, rødløk, lefse og flatbrød.
GENERALENS FINSTUE
«Smak av Jul»
7 Retter’s Gourmet middag med vinpakke kr 1450,-
Kun på forhåndsbestilling
-Amuse bouche (we do with what we have)
-Gravet og Røkt Ørret, surdeigs chips, peperrot krem og dill
-Pate en croute av vilt med jul krydder
-Torsk m/ potet brandade, kikerter, oliven and tomat
-Cirspy Ribbe med Pepperjus, kål texturer og epler
-Pavlova med posjerte pærer
-Multer sorbet og egen consomme, kremost mousse og peperkake crumble
Nøl ikke med å kontakte oss
post@hallingdalcatering.no eller 95336610