JULEN 2023

Priser oppgitt er take away og innhouse

RIBBETALLERKEN Kr 285,- / 335,-

Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, potet og julesaus

JULETALLERKEN Kr 299,- / 325,-

Pinnekjøtt, ribbe, pølse, medisterkake, rødkål og rotmos

PINNEKJØTT Kr 345,- / 375,-

Pinnekjøtt, vossakorv, potet og rotmos

2 x gang servering + Kr 69,-

JULETAPAS (min 15 pers) Kr 525,- / 615-

Kald Tapas

-Tartelett med røkt andebryst og epler

-Rugbrød med pulled pinnekjøtt, tyttebær og einebær

-Laks 45C med saus vierge og syltet fennikel

-Crustini m/ost og fiken kompott

-Lefseruller m/kremost og Rakfisk

-Potetsalat med rørosrømme og sennep

-Syltetoast med rødbeter

Varm Tapas

-Epleglasert Ribbe m/ rosiner

-Albondigas med fikenjus og koriander

-Julekrydret Kyllinglår

-Medisterkaker fylt med svisker og epler

Dessert Tapas

-Multer og kremost tart

-Riskrem m/ kanel og sitron

-Krydderkokt Pære Triffle

DESSERT
Riskrem eller karamellpudding
Kr. 85,- pr. pers

KALD JULETALLERKEN Kr 325,- pr. pers
Reker, røkelaks, sitron bakt laks og rakfisk.
Sylte, juleskinke, roastbiff, lammerull og kald ribbe
Brød, lefser, flatbrød, eggerøre, smør, rømme og dressinger

RAKFISKANRETNING Kr 295,- / 345,-

Rakfisk, purre, egg, rømme, rødbeter, rødløk, lefse og flatbrød.

GENERALENS FINSTUE

«Smak av Jul»

7 Retter’s Gourmet middag med vinpakke kr 1450,-

Kun på forhåndsbestilling

-Amuse bouche (we do with what we have)

-Gravet og Røkt Ørret, surdeigs chips, peperrot krem og dill

-Pate en croute av vilt med jul krydder

-Torsk m/ potet brandade, kikerter, oliven and tomat

-Cirspy Ribbe med Pepperjus, kål texturer og epler

-Pavlova med posjerte pærer

-Multer sorbet og egen consomme, kremost mousse og peperkake crumble

Nøl ikke med å kontakte oss

post@hallingdalcatering.no eller 95336610