Julen – 2019
Minimum 10 personer
Ribbetallerken Kr 275,- pr.pers
Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, epler, potet, julesaus
Juletallerken Kr 315,- pr.pers
Pinnekjøtt, ribbe, pølse, medisterkake, rødkål, rotmos
Pinnekjøtt Kr 335,- pr.pers
Pinnekjøtt, pølse, potet, rotmos
Lutefisk Kr 355,- pr.pers
Lutefisk med bacon, sennepsaus, potet
Kalkun Kr 275,- pr.pers
Kalkun, waldorfsalat, poteter, rødkål og saus
Skinkestek Kr 215,- pr.pers
Skinkestek, surkål, poteter og saus
(2 x gang servering) Kr 49,- pr.pers
Juletapas (min 15 pers) Kr 445,- pr.pers
14 smaker (7 kalde, 4 varme, 3 søte)
Julekoldtbord 1 – take away Kr 295,- pr.pers
- Sitronbakt Laksefilet
- 2 typer sild
- Rakfisk med purre, egg og rødbeter
- Røkelaks med eggerøre
- Hjemmelaget sylte
- Juleskinke med svisker og potetsalat
- Roastbiff med remulade
- Kalkun med waldorfsalat
- Brød, lefser, flatbrød, smør og dressinger
- Kald ribbe med sennep
Tilleggsmulighet: Varm ribbe, pølse, medisterkaker, surkål og poteter
Kr. 85,- pr.pers
Dessert:
Riskrem eller karamellpudding
Kr. 75,- pr.pers
Julekoldtbord 2 – take away Kr 335,- pr.pers
- Sitronbakt Laksefilet
- Reker, krepsehaler og blåskjell m/majones
- 2 typer sild
- Rakfisk med purre, egg og rødbeter
- Røkelaks med eggerøre
- Gravlaks med sennepssaus
- Hjemmelaget sylte
- Juleskinke med svisker og potetsalat
- Roastbiff med remulade
- Kalkun med waldorfsalat
- Lammerull
- Spekemat (Serranoskinke, fenalår, spekedyrekjøtt, morrpølse) m/rømme
- Brød, lefser, flatbrød, smør og dressinger
Tilleggsmulighet: Varm ribbe, pølse, medisterkaker, surkål og poteter
Kr. 85,- pr.pers
Dessert
Riskrem eller karamellpudding
Kr. 75,- pr.pers
Kald juletallerken Kr 225,- pr.pers
Reker, røkelaks, bakt laks og rakfisk.
Sylte, juleskinke, roastbiff, lammerull og kald ribbe
Brød, lefser, flatbrød, eggerøre, smør, rømme og dressinger
Juletallerken Kr 148,- pr.pers
5 snitter med: Sylte, røkelaks, okserull, lammerull og ribbe
Risengrynsgrøt Kr 86,- pr.pers
Risengrynsgrøt
Rømmegrøt Kr 75,- pr.pers
Hjemmelaget rømmegrøt med tilbehør
Rakfiskanretning Kr 245,- pr. pers
- Filet av rakfisk (lokalprodusert av HC)
- Purre
- Kokte egg
- rømme
- Rødbeter
- Rødløk
- Smør, lefse, flatbrød og mandelpoteter
Desserter
- Riskrem med rød saus Kr 68,- pr. pers
- Multekrem Kr 82,- pr. pers
- Karamellpudding Kr 69,- pr. pers
Bestill her: post@hallingdalcatering.no eller via telefon 932 22 819