Julebord

Julen  –  2019

Minimum 10 personer

Ribbetallerken                          Kr 275,- pr.pers

Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, epler, potet, julesaus

Juletallerken                              Kr 315,- pr.pers

Pinnekjøtt, ribbe, pølse, medisterkake, rødkål, rotmos

Pinnekjøtt                                   Kr 335,- pr.pers

Pinnekjøtt, pølse, potet, rotmos

Lutefisk                                          Kr 355,- pr.pers

Lutefisk med bacon, sennepsaus, potet

Kalkun                                            Kr 275,- pr.pers

Kalkun, waldorfsalat, poteter, rødkål og saus

Skinkestek                                    Kr 215,- pr.pers

Skinkestek, surkål, poteter og saus

(2 x gang servering) Kr 49,- pr.pers

Juletapas (min 15 pers)          Kr 445,- pr.pers

14 smaker (7 kalde, 4 varme, 3 søte)

Julekoldtbord 1take away Kr 295,- pr.pers

  • Sitronbakt Laksefilet
  • 2 typer sild
  • Rakfisk med purre, egg og rødbeter
  • Røkelaks med eggerøre
  • Hjemmelaget sylte
  • Juleskinke med svisker og potetsalat
  • Roastbiff med remulade
  • Kalkun med waldorfsalat
  • Brød, lefser, flatbrød, smør og dressinger
  • Kald ribbe med sennep

Tilleggsmulighet: Varm ribbe, pølse, medisterkaker, surkål og poteter
Kr. 85,- pr.pers

Dessert:
Riskrem eller karamellpudding
Kr. 75,- pr.pers

Julekoldtbord 2take away  Kr 335,- pr.pers

  • Sitronbakt Laksefilet
  • Reker, krepsehaler og blåskjell m/majones
  • 2 typer sild
  • Rakfisk med purre, egg og rødbeter
  • Røkelaks med eggerøre
  • Gravlaks med sennepssaus
  • Hjemmelaget sylte
  • Juleskinke med svisker og potetsalat
  • Roastbiff med remulade
  • Kalkun med waldorfsalat
  • Lammerull
  • Spekemat (Serranoskinke, fenalår, spekedyrekjøtt, morrpølse) m/rømme
  • Brød, lefser, flatbrød, smør og dressinger

Tilleggsmulighet: Varm ribbe, pølse, medisterkaker, surkål og poteter
Kr. 85,- pr.pers

Dessert
Riskrem eller karamellpudding
Kr. 75,- pr.pers

Kald juletallerken                       Kr 225,- pr.pers

Reker, røkelaks, bakt laks og rakfisk.
Sylte, juleskinke, roastbiff, lammerull og kald ribbe
Brød, lefser, flatbrød, eggerøre, smør, rømme og dressinger

Juletallerken                                Kr 148,- pr.pers

5 snitter med: Sylte, røkelaks, okserull, lammerull og ribbe

Risengrynsgrøt                          Kr 86,- pr.pers

Risengrynsgrøt

Rømmegrøt                                  Kr 75,- pr.pers

Hjemmelaget rømmegrøt med tilbehør

Rakfiskanretning                       Kr 245,- pr. pers

  • Filet av rakfisk (lokalprodusert av HC)
  • Purre
  • Kokte egg
  • rømme
  • Rødbeter
  • Rødløk
  • Smør, lefse, flatbrød og mandelpoteter

Desserter

  • Riskrem med rød saus Kr 68,- pr. pers
  • Multekrem Kr 82,- pr. pers
  • Karamellpudding Kr 69,- pr. pers

Bestill her:  post@hallingdalcatering.no eller via telefon 932 22 819

Se leveringsvilkår for ytterligere info

Husk! – Bestill her:  post@hallingdalcatering.no