JULEN 2021
Minimum 6 personer. Priser oppgitt er take away og innhouse
RIBBETALLERKEN Kr 253,- / 275,-
Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, epler, potet og julesaus
JULETALLERKEN Kr 289,- / 315,-
Pinnekjøtt, ribbe, pølse, medisterkake, rødkål, rotmos
PINNEKJØTT Kr 308,- / 335,-
Pinnekjøtt, pølse, potet, rotmos
LUTEFISK Kr 326,- / 355,-
Lutefisk med bacon, sennepssaus og potet
KALKUN Kr 253,- / 275,-
Kalkun, waldorfsalat, poteter, rødkål og saus
SKINKESTEK Kr 225,- / 245,-
Skinkestek, surkål, poteter og saus
2 x gang servering + Kr 49,- / 55,-
JULETAPAS (min 15 pers) Kr 435,- / 475,-
14 smaker (7 kalde, 4 varme og 3 søte)
Julekoldtbord 1 – Kun take away Kr 295,- pr. pers
- Sitronbakt Laksefilet
- 2 typer sild
- Rakfisk med purre, egg og rødbeter
- Røkelaks med eggerøre
- Hjemmelaget sylte
- Juleskinke med svisker og potetsalat
- Roastbiff med remulade
- Kalkun med waldorfsalat
- Brød, lefser, flatbrød, smør og dressinger
- Kald ribbe med sennep
Tilleggsmulighet: Varm ribbe, pølse, medisterkaker, surkål og poteter
Kr. 85,- pr.pers
Dessert:
Riskrem eller karamellpudding
Kr. 75,- pr.pers
Julekoldtbord 2 – Kun take away Kr 335,- pr. pers
- Sitronbakt Laksefilet
- Reker, krepsehaler og blåskjell m/majones
- 2 typer sild
- Rakfisk med purre, egg og rødbeter
- Røkelaks med eggerøre
- Gravlaks med sennepssaus
- Hjemmelaget sylte
- Juleskinke med svisker og potetsalat
- Roastbiff med remulade
- Kalkun med waldorfsalat
- Lammerull
- Spekemat (Serranoskinke, fenalår, spekedyrekjøtt, morrpølse) m/rømme
- Brød, lefser, flatbrød, smør og dressinger
Tilleggsmulighet:
Varm ribbe, pølse, medisterkaker, surkål og poteter Kr. 85,- pr. pers
Dessert
Riskrem eller karamellpudding Kr. 75,- pr. pers
KALD JULETALLERKEN Kr 225,- pr. pers
Reker, røkelaks, bakt laks og rakfisk.
Sylte, juleskinke, roastbiff, lammerull og kald ribbe
Brød, lefser, flatbrød, eggerøre, smør, rømme og dressinger
JULESNITTER Kr 148,- pr.pers
5 snitter med: Sylte, røkelaks, okserull, lammerull og ribbe
RISENGRYNSGRØT Kr 86,- pr.pers
Risengrynsgrøt
RØMMEGRØT Kr 75,- pr.pers
Hjemmelaget rømmegrøt med tilbehør
RAKFISKANRETNING Kr 243,- / 265,-
- Filet av rakfisk (lokalprodusert av HC)
- Purre
- Kokte egg
- rømme
- Rødbeter
- Rødløk
- Smør, lefse, flatbrød og mandelpoteter
DESSERTER
- Riskrem med rød saus Kr 75,- / 69,- pr. pers
- Multekrem Kr 89,- / 81,- pr. pers
- Karamellpudding Kr 75,- / 69,- pr. pers