I Generalens Finstue serveres:

Her vil menyen variere fra årstid til årstid. Det er viktig for oss å servere de retter som hører til årstiden. Kontakt oss for utfyllende informasjon og se også gjerne vår julemeny under fanen "Meny" - Kontakt oss for akkurat din serveringsmeny og kveld. Vi står til tjeneste for å gi dere en uforglemmelig aften i finstuen. Se under fanen "Meny" for ledige aftner i Generalens Finstue. Det fylles opp utover og vi anbefaler en tidlig bestilling.
Fjellørret/Potet/Rømme/Løyrom
Svinehode/Estragon/Surdeig
Sjøkreps/Ingefær/Yuzu/ Wasabi
Hummer/Hylleblomst/Sitron/Ørretrogn
Fjellørret/Mjødurt/Bær
Asparges/Myse/Ramsløk
Kje/Urter
Vaktel/Rabarba/Kirsebær
Hjort/Kål/Ramsløk
Blåbær/Rosmarin
Geitost/Epler/Dill
Utvalg av Petit Fours
Meny: 1400,-
Vinpakke: 750,- (Alkoholfri pakke: 350,-)